Voorbeschouwing EBOH – Herovina

Vier wedstrijden gespeeld, drie gewonnen en een nederlaag vorige week tegen De Alblas. De competitiestart voor EBOH is qua puntenaantal goed te noemen.

Daar waar in de eerste wedstrijden van het seizoen het spel nog achterbleef bij de score, was het vorige week tegen De Alblas andersom. Het spel was goed, de 5-1 nederlaag geflatteerd. Deze week mag EBOH bewijzen dat het weer een stapje heeft gemaakt als het koploper en titelkandidaat Herovina op bezoek krijgt.

EBOH is voorbereid op een zware wedstrijd en weet dat het zaterdag de drie punten in eigen huis niet cadeau zal krijgen, maar de volle negentig minuten en wat blessuretijd voor zal moeten strijden. Lukt het de rood-zwarten de punten aan de Schenkeldijk te houden?

Selectie:
1. Joey Hughes
2. Fernando Lozoya – Ringelberg
3. Milan Bax
4. Paul Reijnders
5. Alen Sirovica
6. Sebastian Bekkers
7. Patrick Bijl
8. Mohammed Salman
9. Shqipron Veseli
10. William Schrauwen
11. Sietse Schuurman
12. Ronald Plaisier
13. Dennis v.d. Graaf
14. Randy Camfferman (eerst bij 2)
15. Donny v.d. Laars (eerst bij 2)

Afwezig:
Blessure : Tim Stok, Marc Oldenburger, Johan Gerlach, Michael Sprangers
Bij twee : Marc Pirone, Vincent Mutter, Rogier Mutter, Cleon Dikkescheij

Zaterdag 2,3,4,5

Ondertussen ontvangt het tweede elftal zaterdag Heerjansdam 4. Het team van coach Rashid El-Mokhtari kent een goede competitiestart met vier overwinningen uit vier wedstrijden. Vorige week werden de punten weliswaar bij VVAC gestolen, maar het team deed desalniettemin goede zaken in de titelstrijd. Kan EBOH 2 haar vijfde wedstrijd van het seizoen winnen?

Het derde verloor vorige week haar vierde wedstrijd van het seizoen in en bij Sliedrecht en staat momenteel negende. Bij een overwinning op Stedoco kan de aansluiting bij de middenmoot weer worden gevonden.

Ondertussen gaat het vierde op bezoek bij Alblasserdam en ontvangt zaterdag 5 De Alblas vier. Kunnen ook zij komende zaterdag hun drie punten verzilveren?