Voorbeschouwing EBOH – Groote Lindt

2 april het is zover de eerste confrontatie tussen EBOH en Groote Lindt van dit seizoen staat op het programma. Daar waar de competitie op zijn einde had moeten lopen, zijn er voor de rood-zwarten nog 7 wedstrijden te spelen waarvan twee keer tegen de Zwijndrechtenaren. Morgen dus deel 1 op het programma.

En het belooft een bijzondere wedstrijd te worden. Sowieso kan Groote Lindt de tweede periode morgen pakken en tenzij EBOH ver boven zichzelf uit stijgt kunnen zij die eigenlijk niet meer ontlopen. De bezoekers mogen met drie doelpunten verschil verliezen.

Maar cadeau zal Groote Lindt de periodetitel niet krijgen. Immers vanuit de rekenkamer klinken geluiden dat de kansen van EBOH op een eventueel toetje na dit seizoen groter zijn wanneer Ameide de tweede periode pakt dan de bezoekers van komende zaterdag. In dat geval betreft het dus een pittige klus.

Zeker gezien de moeite waarmee men tot scoren komt de laatste twee weken. Tegen Streefkerk duurde het lang voordat het net werd gevonden, tegen Haaften lukte dit niet eens. In beide wedstrijden waren er mogelijkheden genoeg. Dat zal morgen dus anders moeten.

Hoe dan ook, met een opgegeven temperatuur van 22 graden en een zonnetje, belooft het een prachtige voetbalmiddag te worden. De wedstrijd wordt afgetrapt om half 3.

Selectie EBOH:
1. Joey Hughes
2. Marc Pirone
3. Milan Bakx
4. Marc Oldenburger
5. Abdul Zaada
6. William Schrauwen
7. Vincent Mutter
8. Mohammed al Salman
9. Tim Stok
10. Sietse Schuurman
11. Wessel de Graaff
12. Ronald Plaisier
13. Allen Sirovica
14. Fernando Lozoya-Ringelberg
15. Rogier Mutter
16. Donny v.d. Laars

ps. er zijn blessures bij Sebastian Bekkers (knie), Johan Gerlach (hoofd), Paul Reijnders (hoofd)