Voorbeschouwing De Alblas – EBOH

Na de overwinning van afgelopen weekend tegen Dubbeldam, staat dit weekend het uitduel met De Alblas op het programma. De doelstelling in Alblasserdam is hetzelfde als die van afgelopen zaterdag, winnen. Echter het spel zelf moet vele malen beter.

Tegen Dubbeldam leek EBOH haast zichzelf niet, de wedstrijd was rommelig en de uitploeg kreeg de nodige kansen. Zaterdag tegen de ploeg van Bart Toom moet dat anders.

De Alblas is een ploeg met inzet en een winnaarsmentaliteit. Dat zij tot op heden op slechts 1 punt staan is onverwacht, maar het is zeker geen garantie dat dat na zaterdag nog zo is. Daarom zal EBOH alles uit de kast moeten halen om die drie punten mee naar Dordrecht terug te nemen en zodoende weer een stapje in de goede richting te zetten. Daarbij kan EBOH uw steun gebruiken!

Zaterdag 2,3,4,5

Net als het vlaggenschip op de zaterdag, kwam het team van Rashid El-Mokhtari zaterdag alleen op kop te staan. Waar EBOH 2 vorig jaar na drie wedstrijden nog op de akelige nul stond, staat het nu bovenaan. Zaterdag 2 gaat zaterdag op bezoek bij VVAC en probeert daar een volgende stap te maken wat betreft de eerste doelstelling van dit seizoen. De eerste vijf wedstrijden winnen!

Na twee nederlagen tegen Streefkerk en De Zwerver, pakte het derde zaterdag ternauwernood de overwinning tegen Oranje Wit. De eerste drie punten zijn binnen. Zaterdag gaat het derde op bezoek bij Sliedrecht en proberen het huidige puntenaantal te verdubbelen.

Zaterdag treft het vierde DFC 3. Beide ploegen staan na twee speelronde op één punt. Kan EBOH 4 thuis in deze derby de drie punten aan de Schenkeldijk houden?

EBOH 5 had het zwaar tegen Oranje Wit en Heerjansdam en staat zodoende nog op nul punten. De 25e september zal men tegen DFC 6 strijden om de eerste punten.