Voorbeschouwing Ameide – EBOH

Na een weekend vol afgelastingen vanwege herfstweerk mag EBOH het zaterdag op gaan nemen tegen Ameide. De gedeelde nummer vier tegen de nummer één, beiden met een wedstrijdje meer dan de naaste concurrentie. Een belangrijke wedstrijd voor beiden ploegen. Ameide wil blijven meedoen bovenin om de titel, EBOH wil vooral aansluiting houden met de top en niet verder achterop raken.

Zaterdag moet het dan gebeuren. De wedstrijd zal gespeeld worden op kunstgras en daar hebben de Dordtenaren afgelopen dinsdag op geoefend. Tegen Drechtstreek had EBOH het niet zo zeer moeilijk met kunstgras meer met zichzelf. Al werden er tijdens deze wedstrijd de nodige spelers gemist.

Het bankje met geblesseerden en schorsten is toch de laatste weken weer wat drukker bezet. Zaterdag kan EBOH niet beschikken over: Patrick Bijl (geschorst), Marc Pirone, Shqipron Veseli, Johan Gerlach en Michael Sprangers. Fernando Lozoya-Ringelberg is wel weer terug bij de wedstrijdselectie.

De wedstrijd begint de 20e november om 15:00 uur op sportpark Meihoven te Ameide.

Selectie:
1. Joey Hughes
2. Fernando Lozoya-Ringelberg
3. Milan Bax
4. Ronald Plaisier
5. Paul Reijnders
6. Vincent Mutter
7. Abdul Zaada
8. Marc Oldenburger
9. William Schrauwen
10. Mo Salman
11. Sebastiaan Bekkers
12. Tim Stok
13. Bas van Oosterhout (eerst naar zaterdag 2)
14. Sietse Schuurman (eerst naar zaterdag 2)
15. Donny v.d. Laars (eerst naar zaterdag 2)

De spelers moeten om 12:45 aanwezig zijn bij EBOH.

Zaterdag 2
Ondertussen speelt EBOH 2 de kraker in en tegen Alblasserdam 2. De ploeg heeft nog altijd titelaspiraties, maar dan mag er absoluut niet verloren worden tegen de huidige koploper. Alblasserdam blijkt een oersterke tegenstander en is de gedoodverfde kandidaat voor de titel.

Daar willen de Dordtenaren echter niets van weten. Het wordt zaterdag de dood of de gladiolen. Kom daarom zaterdag 2 steunen, wanneer zij om 12:00 uur aftrappen in Alblasserdam.

3,4 en 5
EBOH 3 gaat op bezoek bij Pelikaan en hopelijk hebben zij daar meer succes dan EBOH 2 enkele weken geleden, dat aldaar dure punten liet liggen op het meest verschrikkelijke sfeerloze veld van de regio.

EBOH krijgt stadsgenoot Emma 3 op bezoek, terwijl EBOH bij Nieuw-Lekkerland 5 op bezoek gaat.