Verliezen doet pijn

E.B.O.H. D 1 speelde op zaterdag 16 maart 2013 tegen Drechtstreek D1. En dat deden we niet onverdienstelijk.In de 1ste helft waren we absoluut de betere en scoorden al in de 6e minuut de 1 -0. Een pracht begin waar we als team altijd vroeg druk zetten en de tegenstander op hun eigen helft proberen te houden. Dat deden we in de 1ste helft echt goed. Helaas waren een aantal van ons team niet bij de les en hadden we in de 1ste helft wel 20 opgelegde kansen. Maar als onze voorhoede steeds te laat komt of een schot geeft met een snelheid die bij de mini’s gehanteerd wordt, dan raakt een keeper van de tegenstander niet onder de indruk. Al met al kunnen we zeggen dat E.B.O.H. zeer sterk speelde op een paar spelers na.

Rust 1 – 0

Na de rust werd het een heel andere wedstrijd. Drechtstreek begreep dat zij iets moesten laten zien en deden dat dan ook. E.B.O.H. liet duidelijk weer zien niet iets extra’s te kunnen geven als we tegen de no. 1 t/m 5 moeten voetballen. Met als resultaat 1 – 1, 2 – 1, 2 – 2 en ja je raad het al een buitenspeldoelpunt die door de scheidsrechter werd genegeerd en dus 2 – 3 verlies. Maar als we de afspraken waren nagekomen, de kansen hadden benut, dan hoeven we ons niet eens af te vragen of het buitenspel was of niet. Daarom een compliment voor de scheidsrechter die een goede wedstrijd floot. Wij moeten hand in eigen boezem steken en de gemaakte afspraken in het team nakomen, dan ben ik ervan overtuigd dat we ver kunnen komen. Maar houding en mentaliteit moeten bij de spelers goed zijn om resultaat te boeken.