Dringend gezocht: Wedstrijdplanner Zaterdag (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar iemand die de planning wil verzorgen voor de wedstrijddagen.

De wedstrijdplanner Zaterdag is verantwoordelijk voor het plannen van alle wedstrijden op zaterdag (en indien nodig ook bij doordeweekse wedstrijden). Dit houdt in dat er voor iedere speeldag een kleedkamerindeling en veldindeling moet worden gemaakt, dat scheidsrechters moeten worden aangesteld, dat er eventueel wedstrijdwijzigingen moeten worden aangevraagd (als er niet genoeg ruimte beschikbaar is) en dat wedstrijdformulieren moeten worden voorbereid. Qua tijdsbesteding zal deze taak neerkomen op zo’n 2 uur per week. Alles kan vanuit huis worden gedaan, het is namelijk niet de bedoeling dat de wedstrijdplanner ook op zaterdag bestuurskamerdienst draait (maar dat mag natuurlijk wel). De wedstrijdplanner zal iedere week de planning moeten verzorgen en zal dus niet worden aangestuurd. Overigens gaat het hier om alle wedstrijden op zaterdag, dus zowel die van de jeugd als die van de senioren.

Tot op heden verzorgde Axel vd Heuvel deze planning, maar hij heeft aangegeven deze taak met onmiddellijke ingang neer te leggen, omdat deze niet meer valt te combineren met zijn andere werkzaamheden.

Overigens blijven we natuurlijk ook op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de Bestuurskamerdiensten of op ander vlak. Als er vragen zijn over de genoemde taken of over andere taken waarin wij ondersteund kunnen worden, dan horen wij het graag. Als je je wilt aanmelden of een gesprek wilt waarin wij 1 van de taken kunnen toelichten, laat het ons dan ook weten.

Mail ons op jeugdafdeling@eboh.nl, dan nemen we zsm contact op.

Namens de Jeugdcommissie: alvast bedankt!