[UPDATE] Vacature: pupillen-coördinator

[UPDATE] De Jeugdcommissie is zeer blij te melden dat we de vacature voor Pupillen-coordinator al weer kunnen sluiten! Deze week zullen we een gesprek voeren met de kandidate die zich min of meer direct meldde. Zodra er overeenstemming is over de invulling van de vacature, zullen we dit uiteraard communiceren.

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar een coördinator voor de D-, E- en F-pupillen. De afgelopen tijd is de jeugdafdeling flink gegroeid en omdat wij verwachten dat deze groei zich ook de komende tijd gaat doorzetten, lijkt het ons een mooi moment om de formele functie van pupillen-coördinator nieuw leven in te blazen. De pupillen-coördinator is in onze ogen verantwoordelijk voor de organisatie rondom de trainingen en wedstrijden van de verschillende pupillen-teams. Het geven van trainingen en het begeleiden van wedstrijden is uiteraard de verantwoording van de verschillende trainers en leiders, de pupillen-coördinator zorgt er juist voor dat de trainers en leiders op een goede manier hun werk kunnen doen. Concreet komt het er op neer, dat de pupillen-coördinator aanwezig is rondom de trainingen en wedstrijden van de pupillen, om ervoor te zorgen dat deze goed kunnen verlopen. Hij/zij is tijdens zijn/haar aanwezigheid op de club beschikbaar om vragen van ouders te beantwoorden en is 1e aanspreekpunt voor (ouders van) nieuwe leden en anderen die vragen hebben over de pupillen-afdeling van EBOH. Ook is hij/zij verantwoordelijk voor het voeren van gesprekken met ouders, mochten er problemen zijn op het gebied van discipline en/of gedrag van ouders en/of kinderen. Op zaterdag is zijn/haar aanwezigheid ook verplicht, rondom de wedstrijden van de pupillen-teams. Qua tijden komt dat grofweg op het volgende neer:

  • Maandag en woensdag van 17:45 – 19:45
  • Zaterdags van 8:30 – 10:30

De pupillen-coördinator is niet verantwoordelijk voor het aanstellen of het beoordelen van trainers, heeft geen financiële verantwoordelijkheden in wat voor vorm dan ook, hoeft zelf geen trainingen te geven of in het bezit te zijn van een trainersdiploma en hoeft zelf geen team te begeleiden op zaterdag. Hij/zij hoeft ook geen besluiten te nemen richting ouders of kinderen als het gaat om officiële waarschuwingen of royementen, die verantwoording ligt bij de jeugdcommissie zelf (uiteraard wel in overleg met de pupillen-coördinator). Wat wij zoeken is een enthousiast en flexibel persoon die thuis is in de voetbal-/sportwereld, communicatief vaardig is (zowel in gesprek als per email) en zelfstandig kan functioneren in een vrijwilligersorganisatie. Wat wij kunnen bieden is een functie binnen een club die volop in beweging is en waar de komende jaren een flinke groei te verwachten valt. Daarnaast is er een redelijk vergoeding beschikbaar, uiteraard afhankelijk van het aantal taken wat uiteindelijk opgepakt gaat worden. Mocht je interesse hebben, dan vragen we je om een reactie te sturen naar jeugdafdeling@eboh.nl, met daarin een motivatie waarom jij geschikt zou zijn voor deze functie (liefst ook met enkele referenties naar eerdere functies binnen de voetbalwereld). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op, om zo snel mogelijk een gesprek te voeren over een eventuele aanstelling binnen onze club (waarbij om een VOG gevraagd zal worden, mochten we tot overeenstemming komen).