Stotfold-weekend gigantisch succes!

Het kan niemand ontgaan zijn, onze Engelse vrienden uit Stotfold zijn weer langsgeweest…

Nu de spreekwoordelijke rook weer is opgetrokken, kunnen we rustig stellen dat het een fantastisch weekend is geweest. De Allway-cup in aan de Schenkeldijk gebleven, maar nog belangrijker: het was een driedaags feest voor iedereen!

Vanaf deze plaats wil het Bestuur dan ook iedereen bedanken die in watvoor vorm dan ook heeft bijgedragen aan dit weekend. Grootste dank gaat uit naar de Stotfold-commissie, o.l.v Ed Piket, Ferdi Schmidt en Michel Loopik, die de verantwoording hadden over het hele gebeuren en alles tot in de puntjes hebben georganiseerd. Maar ook natuurlijk alle vrijwilligers die achter de bar en in de keuken hebben gestaan, de gastoudergezinnen, de scheidsrechters en alle andere vrijwilligers: zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest.

Naast onze dank voor een ieder, ontvingen wij ook nog onderstaand dankwoord. Het spreekt voor zich…

Stotfold weekend is ware EBOH promotie.

Afgelopen Paasdagen  hebben wij weer het jaarlijkse Stotfold weekend gehad. Dit jaar was het onze beurt om de Engelse vrienden uit Stotfold te ontvangen. Net als ieder jaar heeft ook dit weekend weer in het teken van  vriendschap en sportiviteit gestaan.

Namens de  B- en C-selectie, begeleiding en ouders willen wij alle organisatoren, met name Ed Piket Ferdi Schmidt, Michel Loopik en alle medewerkers/vrijwilligers van de 39e editie van het “ Stotfold-weekend” complimenteren en bedanken voor dit geweldige weekend.

Dit kunststukje is een ware EBOH-promotie !

Gelukkig is de cup met de grote oren in Dordrecht gebleven en als het aan ons ligt blijft dit nog jaren zo.

We kijken nu al uit naar de 40e editie.

Namens alle spelers en ouders

Robert Stolk
Ries Fok
Remco van Gool
Simon Wessels