Spannende laatste wedstrijd E2

Ondanks de minder goede start van het seizoen klimt E2 steeds verder op de ladder. De afgelopen weken zijn de wedstrijden super spannend en kunnen de ouders genieten van mooi spel. Dankzij de goede trainingsopkomst als gevolg van de steeds weer inspirerende en uitdagende maandag- en woensdagavond trainingen van Marko, groeit het tempo, de balvaardigheid en de bereidheid om net dat stapje extra te doen in de wedstrijd naar ongekende hoogte.

Ondanks de verliezen (5-4 en 6-3) van de laatste twee wedstrijden zijn de prestaties goed. Zo is er sinds enkele weken de wisselbeker voor de speler van de week, Can, Sam, Shaira, Mika, Sjoerd. Door tijdens de wedstrijd een uitmuntende prestatie te leveren, zoals een doelpunt, maar bijvoorbeeld ook Can of Hayder met hun onuitputtelijke verdedigende moves maakt een ieder kans op deze troffee.  Eigenlijk zou er ook een wisselbeker moeten zijn voor de trainer en  ouders. Een voorbeeld hiervan is Tonie, de vader van keeper Sjoerd, die alle thuiswedstrijden fluitend voor zijn rekening neemt. En zoals Bas, vader van Sam, wekelijks langs de lijn voor de coaching met aan zijn zij, de vader van Visnu, Anil.

De teamspirit en vertrouwen in elkaars kunnen groeit. Combinaties en passes met vaak ook een goede afloop volgen elkaar de laatste wedstrijden in hoog tempo op. Ook zaterdag 29 november volgt weer een spannende wedstrijd. In deze wedstrijd de mogelijkheid om te laten zien of tijdens de training, de conditie en het spelinzicht voldoende zijn gegroeid om het eindresultaat van deze wedstrijd ook positief de competitie af te sluiten. Met de winterstop voor de deur, de belofte om na de winterstop, na een bikkeltraining tijdens de barre koude, direct te kunnen starten met de resultaten van de afgelopen weken.

Kortom, Sjoerd, Visnu, Can, Hayder, Niels, Dylano, Shaira, Mika, Yves en Sam maak er weer een mooie en spannende wedstrijd van.

20141015_190637 20141018_102043