Ries Fok toernooi terug in de voorbereiding!

IMG_2919-225x300.jpg

We gaan de goede kant weer op met de club, en dat merken we aan veel kleine dingen… Het nieuwste signaal dat we vooruit gaan is dat we in voorbereiding op het komend seizoen weer gaan spelen om de Ries Fok bokaal. Het toernooi voor ons eerste elftal zal op 26 Augustus worden gespeeld. Doordat de strijd om de gouden bokaal op één dag zal worden gespeeld, is de opzet iets anders dan in het verleden, maar er strijden nog steeds vier teams om die mooie gouden beker!

Op deze (hopelijk mooie) 26e Augustus treden alle teams drie keer aan. Elk team speelt dus tegen alle tegenstanders, net als bij jeugdtoernooien gebruikelijk is. De wedstrijden duren elk 45 minuten en zullen starten om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur en worden allemaal op het hoofdveld gespeeld. De ochtend zal worden gevuld met wedstrijden van diverse jeugdteams, en na afloop van de prijsuitreiking is er natuurlijk een feestavond om de dag mooi af te sluiten.

Alledrie de deelnemers (naast natuurlijk onze eigen selectie) zijn inmiddels bekend geworden! Als eerste heeft RCD heeft de handschoen opgepakt en gaat de strijd met ons aan. Deze zondag 3e klasser is natuurlijk niet alleen een zeer bekende stadgenoot, maar zeker ook een geduchte tegenstander voor onze mannen. Als tweede Dordtse uitdager mochten we DFC invullen. Deze topper van de zaterdag 4e klasse staat niet alleen garant voor een derby met een mooie geschiedenis, maar zeker ook voor een goede sfeer in de kantine! Tenslotte hebben we ’s Gravendeel bereid gevonden om het kwartet van de dag vol te maken. Deze zaterdag 3e klasser is dit jaar een stabiele factor in 3D, en zal zeker gebrand zijn op een goede start van het komende seizoen.

Al met al hebben we een zeer gevarieerd programma kunnen samenstellen voor de hernieuwde start van dit toernooi. Uiteraard is het de bedoeling dat dit evenement vanaf nu weer jaarlijks op de kalender komt. En over die kalender gesproken; de nieuwe staff is druk doende met de rest van de voorbereiding. Het programma is al klaar en de tegenstanders waartegen geoefend gaat worden zijn zo goed als bekend. Hierover zullen we u op een later tijdstip verder informeren. We kunnen u alvast wel verklappen dat onze mannen na de zomervakantie voor het eerst weer te bewonderen zullen zijn op 12 Augustus om 11.00 uur, wanneer zij de eerste training van het nieuwe seizoen zullen afwerken.

Zoals gebruikelijk houden we u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen, en zodra er meer bekend wordt over het programma van de selectie laten we u dat natuurlijk direct weten!