Ranking 10: De uitslag is bekend!

Na 10 weken toernooien voetballen in wisselende samenstellingen, is de uitslag van de allereerste Zomerranking van EBOH dan eindelijk helemaal bekend. Zowel bij de F-jes als bij de E-tjes heeft het aantal gewonnen toernooien de uiteindelijke volgorde van het podium bepaald.

De winnaars van de ranking stonden al vast bij het begin van de 10e ranking. Door aanwezig te zijn stelde Kai de zege bij de F-jes veilig, terwijl Ronan, als winnaar van de E-tjes, vanaf zijn vakantieadres zelfs zijn vader kon sturen om die hele mooie trofee op te halen.

Door de afwezigheid van Vince en Julian wegens vakantie, en de terugkeer van zijn vakantie door Nathan werd met name de strijd om de tweede en derde plek bij de F-jes nog spannend. De drie punten die Nathan pakten waren voldoende om Julian nog net voorbij te streven, maar het aantal toernooi overwinningen van Vince maakte dat hij de tweede plek net kon vasthouden.

De nummers twee, drie en vier bij de E-tjes waren ook vanwege vakantieverplichtingen afwezig. Daardoor behield Sam zijn tweede plaats, en moest het aantal toernooioverwinningen uitsluitsel brengen over wie de derde plaats bemachtigde. Niels heeft deze strijd met Vishnu in zijn voordeel beslist, en maakt zo het podium compleet.

Ter afsluiting hebben we met de leiders van de Ranking nog tegen alle aanwezige deelnemertjes gevoetbald, om te zien of ze nou echt zo goed waren als het vanaf de zijkant leek. We kunnen nu met zekerheid melden dat het met de toekomst van EBOH wel goed zit. Met speels gemak werden de leiders door deze talenten weerstaan.

Onder luid applaus van de spelers van de selectie van het eerste en tweede elftal (zij waren speciaal voor deze gelegenheid eerder naar de club gekomen, waarvoor hartstikke bedankt jongens!), zijn tot slot de bekers aan de aanwezige winnaars uitgereikt. Een speciale prijs was er voor Melvin van Duivenbode, die als D speler regelmatig heeft meegedaan, en ons zo meerdere keren uit de brand heeft geholpen, wanneer de aantallen een beetje vervelend uitkwamen. Melvin wist al die tijd al dat er voor hem geen beker te winnen was, en toch bleef hij komen. Nogmaals bedankt daarvoor Melvin!

Ten slotte rest de organisatie niets anders, dan alle deelnemers aan de toernooien te bedanken voor het meedoen. Wij hebben het heel leuk gevonden, en we hopen jullie ook. De ranking is wat ons betreft zo’n groot succes geweest, dat we nu al hebben besloten om in elk geval volgend jaar een tweede editie van de EBOH Zomerranking te organiseren. Volgende week mag iedereen een weekendje uitrusten. We gaan dan met z’n allen vanaf zaterdag 22 Augustus weer fris beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen, waarin weer veel leuke extra evenementen worden georganiseerd!

Tot de volgende Zomerranking!

Zomerranking 10 - F

Zomerranking 10 – F

Zomerranking 10 - E

Zomerranking 10 – E