Pupil van de week: Vince van Duren

Over EBOH-genen gesproken… Vince van Duren is al actief sinds hij 3(!) jaar oud is….Op deze hele jonge leeftijd begon hij al in de MP-tjes met voetballen, en dat is ook te zien. Deze zeer getalenteerde speler uit JO9-1 kan dan wel eens wat lui zijn, maar als hij er zin in heeft… Nou, berg je dan maar. De mooiste doelpunten en acties maakt hij dan met zijn sterke linker been!

En dat Vince al zo lang voetbalt, maakt natuurlijk ook dat hij echt wel een beetje kijk op het spelletje heeft. Het liefst ziet hij dan ook Barcelona voetballen. Hierbij richt hij zich dan als liefhebber het meest op Lionel Messi natuurlijk. Soms, als hij het echt op zijn heupen heeft, maakt Vince zelf ook wel eens acties die aan zijn grote voorbeeld doen denken. Dat belooft wat voor de toekomst van ons eerste!

Over het eerste gesproken; die zijn blij om dit talent van de club voor een middag te mogen begroeten. Niet verwonderlijk ook, want Vince heeft veel vertrouwen in onze mannen aanstaande zaterdag tegen VVAC. Als einduitslag heeft hij 2-0 opgeschreven in zijn voorspelling. Nou Vince, wij hopen van harte met je mee!