Pupil van de week: Nathan Prins

Deze speler van JO11-5 (vroeger heette dat E-5)is één van onze trouwe volgers van het eerste elftal. Vaak was hij al ballenjongen, en hij heeft ook al een aantal keren met de spelers het veld op gelopen. Dat komt deels natuurlijk doordat Nathan al vanaf de mini’s bij onze mooie club actief is. Hij is begonnen als mini op de zaterdagochtend, en van daar doorgestroomd via de MP-tjes en de F-jes naar zijn huidige team.

Als echte voetballiefhebber heeft ook Nathan zijn eigen favoriete club en speler. Het liefst ziet hij de mooie witte tenues van Real Madrid over het veld razen, en dan laat zijn favoriete speler zich natuurlijk vrij gemakkelijk raden. Nathan is een echte Ronaldo-fan.

Voetbal kijken is natuurlijk een hele mooie bezigheid, maar het liefst voetbalt Nathan natuurlijk zelf. Het moet dan ook wel heel ernstig zijn, wil hij een training of een wedstrijd van zijn eigen team missen. Daarnaast is Nathan altijd een trouwe bezoeker van alle andere jeugdactiviteiten, zoals het Pinksterkamp en de Zomerranking.

Al met al heeft dit ertoe geleid dat we er vanuit kunnen gaan dat Nathan inmiddels een behoorlijk goede kijk op het spelletje heeft ontwikkeld. We hebben hem dan ook gevraag een voorspelling te doen voor deze wedstrijd tegen IFC. Volgens Nathan wordt het spannend, maar gaat het helemaal goed komen met de mannen van Hoessin Jouhri. Volgens Nathan winnen we met 2-1!

We wensen Nathan en natuurlijk de rest van de toeschouwers heel veel plezier komende zaterdag!