EBOH trots op Angels

De naam EBOH Angels stamt al van een aantal jaren terug. Na een periode zonder dames voetbal zit deze tak van het voetbal weer behoorlijk in de lift bij de Dordtse voetbalclub EBOH en met trots kunnen de rood/zwarten nu zeggen dat de Angels terug van weggeweest zijn !!!!

Naast meisjes teams MO11 en MO13 heeft EBOH vlak voor de competitiestart ook een VR1 zaterdag, en op de valreep zelfs een VR2 zaterdag (7×7) kunnen inschrijven. De dames hebben vorige week hun competitie start gehad, in de thuis wedstrijd werd met 4-4 gelijk gespeeld tegen het sterke vv Groote Lindt VR1. Marco van Weelden is als initiator en animator voor het damesvoetbal behoorlijk actief geweest en heeft veel meiden en dames naar de rood/zwarten uit Dordrecht weten te halen. Nu de trainersstaf rond is, met Robert Stolk als hoofdtrainer voor de VR1 en Rayvano van der Merwe als hoofdtrainer van VR2, kan EBOH zich gaan opmaken voor een mooi seizoen Damesvoetbal.

Robert Stolk vertelt: “Ik ben echt blij met de ontwikkelingen bij EBOH en ik ben onze voorzitter ook dankbaar dat hij in mij de juiste trainer ziet voor de VR1 en de kans krijg om het dames voetbal binnen EBOH naar een hoger niveau te brengen samen met mijn assistenten Youri en Joeri. De dames 1 van EBOH bestaat uit een groep enthousiaste meiden die stuk voor stuk echt kunnen voetballen en dat geldt overigens ook voor de dames 2. Rayvano en ik zitten op 1-lijn wat betreft onze voetbal visie en hebben veel contact over voetbal technische en tactische zaken.” Hoewel het dames voetbal bij EBOH behoorlijk in de lift zit kunnen we nog altijd nieuwe leden gebruiken. Wil je gaan voetballen, ben je gestopt en heb je spijt of wil je gewoon de overstap maken naar de mooiste club van Dordrecht, dan kan je altijd met ons mee komen trainen (graag wel van te voren even aanmelden op telefoonnummer 078 617 14 07). Wij zoeken meiden uit alle leeftijdscategorieën.