Pupil van de week: Julian van Duren

Alweer de laatste pupil van de week van dit seizoen. Wat is het allemaal weer snel gegaan en wat hebben we weer veel leuke dingen mogen beleven dt seizoen. Dat geldt zeker ook voor Julian, die zaterdag de kers op zijn taart krijgt. Julian is natuurlijk een zeer bekend gezicht bij EBOH. Al vanaf zijn 6e jaar verdedigt hij ons rood en zwart, en dat doet hij als slot op de deur. Deze keeper heeft een bijzonder seizoen gehad. Voor het eerst mocht hij dit jaar het 7×7 doel inruilen voor “the real deal”; een echt doel op een heel veld.

Dat hij daaraan al snel was gewend heeft wellicht te maken met zijn grote voorbeelden. Als keeper moet je bijna wel fan zijn van de Italiaanse doelman Buffon, maar ook Brad Jones is een inspiratiebron voor dit jeugdige EBOH talent. Dat hij graag een voorbeeld neemt aan Brad Jones heeft natuurlijk alles te maken met het super seizoen dat hij doormaakt bij de favoriete club van Julian; Feyenoord.

Nu we er even over nadenken zou het zomaar eens kunnen zijn, dat Julian het mooiste voetbalseizoen uit zijn nog jonge leven gaat meemaken; voor het eerst keepen in een groot doel, Feyenoord kampioen, en en passant pakte hij tijdens het Paasweekend waarin Stotfold werd ontvangen, ook nog even de prijs voor beste speler mee. En om het dan helemaal af te maken, vindt Julian dat onze eigen hoofdmacht maar moet winnen van Wieldrecht, en wel met 2-0.

Wij vinden dat je gelijk hebt Julian! Veel plezier!