Pupil van de week: Giovanni Greuter

Voor de wedstrijd tegen Asperen aanstaande zaterdag, hebben we deze keer weer gewoon de spotlights gericht op één pupil van de week. Giovanni speelt al vanaf de MP in het rood en zwart… of eigenlijk in hele andere kleuren dan rood en zwart. Giovanni is namelijk keeper, en dan kun je natuurlijk niet hetzelfde aan als de rest van de spelers… Het blijven natuurlijk toch een beetje bijzondere gasten, die keepers…

Momenteel speelt Giovanni in JO11-3, bij trainer Herman. natuurlijk is hij ook altijd van de partij tijdens de keeperstrainingen die gegeven worden. Als hij terug is van zijn vakantie zal trainer Danny hem daar weer wekelijks flink gaan testen. Giovanni komt uit een echte EBOH familie. Vader Frank voetbalt nog altijd in het 5e elftal, en broertje Jonathan is net als Giovanni ook keeper, maar dan een paar leeftijdscategorieën lager. Het meest interessant voor de inwendige mens is echter de moeder van Giovanni. Zij is de dame die met enige regelmaat de lekkerste Surinaamse gerechten tevoorschijn tovert uit de keuken. Hiervan hebben al veel mensen binnen de club geproefd, en nog nooit hebben we te horen gekregen dat het niet lekker was!

We hopen dat Giovanni voor de komende wedstrijd het geluk brengt dat we nodig hebben, en dat hij de toch aanzienlijke trainersstaf wellicht wat kan ondersteunen waar dat nodig is. Na afloop ontvangt hij in elk geval een attentie die met zijn favoriete club in de eredivisie te maken heeft. Giovanni heeft namelijk niet alleen een rood/zwart deel in zijn hart zitten voor EBOH, maar ook een rood/wit/zwart deel voor Feyenoord.

We wensen Giovanni en de selectie een leuke en succesvolle middag toe.