Pupil van de week: Djena Jagessar

Ik hoor het u alweer denken; “Wow! Wat een mooie naam is dat!” Klopt! En daar hoort dan ook een mooi meisje bij… Djena is dit seizoen het eerste meisje dat pupil van de week is. Op de valreep eigenlijk, want volgend seizoen is ze geen pupil meer, maar dan gaat ze naar de junioren. Djena speelt nu in MO13-1, en leert daar veel van trainers Rayvano en Amorena.

Het leuke is natuurlijk dat Djena mag gaan proeven hoe het voelt om bij de trotse koploper de voorbereiding en de wedstrijd mee te maken. Bovendien viert ze bij winst het winterkampioenschap mee. We hebben dan nog niets natuurlijk, maar we zijn in elk geval lekker op streek, zullen we maar zeggen. We weten in elk geval zeker dat Djena niet de enige van de familie is die zal juichen. Haar broertje Djeet (ook al zo’n mooie naam) is net zo vaak als Djena zelf bij onze club, en zal ongetwijfeld met haar mee juichen voor doelpunten.

Zoals altijd wensen wij natuurlijk ook Djena een super dag, en we hopen dat ook deze pupil van de week een mascotte is die onze mannen helpt de winst binnen te slepen!

…En EBOH is zo prachtig…