Pupil van deze week: Thijs van den Heuvel!

Ja ja, we weten dat u nu denkt; ‘Van den Heuvel…. die naam hebben we toch vaker gehoord bij EBOH?’

Klopt… Zijn vader doet ook wel eens wat voor de club…. Nou ja…. best wel heel erg veel natuurlijk. Maar die is dan ook wel genoeg besproken op de website. Hier en nu gaat het om Thijs!

Thijs heeft namelijk inmiddels ook al een flink EBOH verleden…. Lid vanaf geboorte en al aan de bal verslaafd sinds de MP-tjes. Altijd getraind door zijn vader (daar is die man tóch weer… we proberen het de laatste keer te laten zijn hoor…) is Thijs inmiddels een zeer betrouwbare kracht geworden voor JO11-2. Voor de oudere lezers onder ons; vroeger was dat E2. Maar niet alleen als voetballer is Thijs actief binnen onze club hoor. Hij is altijd present bij elk evenement dat we verzinnen voor de jeugd. Of het nou gaat om een sinterklaasfeest of het komende Pinksterkamp (waarvoor u nog steeds busstoelen kunt sponsoren bij Teus); Thijs is van de partij.

Thijs is bovendien slim genoeg om ook langs andere wegen dan alleen zijn vader (Verdorie! Nou doen we het weer!) zowel fysiek als mentaal een betere voetballer te worden. Zo is Thijs elke week op de judomat te vinden, en is hij naast EBOH-er, in tegenstelling tot zijn vader (Tsjonge jonge! Daar is ie alweer!) een echte Feyenoord supporter. Dat betekent dat hij thuis ook met zijn moeder over voetbal moet praten, want die zoekt het naar verluidt ook liever in het Rotterdamse.

Thijs, we wensen je heel veel plezier, en hopen dat je als een echte mascotte onze mannen het geluk brengt dat ze nodig kunnen hebben!

En EBOH is zo prachtig…