Pupil van deze week: Sophie Overhand

Zoals u van ons gewend bent, stellen we natuurlijk de pupil van de week weer even aan u voor. Ook deze keer is het een echt “EBOH-kind”. Wat we daarmee bedoelen? Nou, dat zijn kinderen met een echt EBOH hart, vaak met een lange geschiedenis bij de club, soms zelfs met ouders die al jaren in het rood en zwart vertoeven.

Sophie is er dus ook zo één… Het maakt namelijk geen bal uit of je nou een jongen of een meisje bent om EBOH-kind te zijn. Zelfs niet of je wel of net voetbalt. Sophie voetbalt gelukkig wel. Momenteel speelt ze in MO11-1 en is ze hard op weg om haar vader te overtreffen in voetbalskills. Die is natuurlijk ook beter in pokeren dan voetballen. Gelukkig ziet Sophie haar vader meestal wel op het veld. Ze krijgt regelmatig training van hem en leert zo in elk geval ook hoe het eigenlijk niet moet! Hahaha! Grapje natuurlijk!

Sophie weet waar het om gaat in het voetbal; plezier. Het team waarin ze speelt heeft, zoals de naam ook aangeeft (MO11), alleen meiden op het veld staan, en dat is natuurlijk een dolle boel elke wedstrijd. Door flink hun best te doen op de trainingen gaat het gelukkig ook steeds beter met de wedstrijden. Zo worden Sophie en de rest van deze meiden een mooi voorbeeld voor alle kinderen die nog net iets jonger zijn, en al bij EBOH voetballen, en zelfs voor de kinderen die nog niet bij EBOH spelen. Nu maar hopen dat Sophie ook het aansporen van het eerste goed onder de knie heeft, zodat we de drie punten lekker in Dordt kunnen houden.

En EBOH is zo prachtig….