Pupil van de week: Shae Leimena

We zouden het met alle commotie rondom de kampioenswedstrijd bijna vergeten, maar we hebben natuurlijk ook voor de laatste wedstrijd een pupil van de week. En wat voor één!!! Het kan niemand zijn ontgaan dat de pupil van deze week ons helaas volgend seizoen gaat verlaten. Niet omdat hij het bij ons niet leuk heeft, maar omdat hij komend seizoen voor de Feyenoord Academy mag voetballen. Samen met een andere kanjer, teamgenoot Ferron Vermaas, heeft hij zich zo onderscheiden, dat de heren op Zuid hen maar wat graag wilden inlijven. Natuurlijk gaan we hen missen, maar zij zullen vast nog wel komen kijken naar hun vriendjes en Shae’s neefje Cayden, wanneer de ongetwijfeld volle speelagenda dat toelaat.

Shae heeft natuurlijk wel het geluk dat het om een extra speciale wedstrijd gaat zaterdag. Ongetwijfeld zal hij de mannen van EBOH ertoe kunnen bewegen om nogmaals vol voor de winst te gaan en zo het kampioenschap in volledige en terechte feestvreugde te kunnen vieren. Als loopwonder zal de aandacht van Shae zeker gericht zijn op de spelers die de volledige flanken bestrijken, zoals Jeffrey Manzanares, Leroy en Jordany.

Uiteraard wensen we vanaf deze plek Shae (en de jongens van het eerste) heel veel plezier bij de wedstrijd, en natuurlijk gaan we er vanuit dat hij voor deze wedstrijd ook het geluk aan onze kant zal weten te houden.

En EBOH is zo prachtig…