Kampioenswedstrijd EBOH 1

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. Dé kampioenswedstrijd van EBOH 1 tegen Leerdam Sport ’55. EBOH 1 verdedigt een voorsprong van 3 punten en een positief doelsaldo van 17 doelpunten tegenover runner-up vv De Zwerver.
Een klus die zeker lijkt te klaren zijn voor de heren van het eerste.
 
Aangezien het een dag is waar menig EBOH’er behoorlijk wat jaren op heeft moeten wachten, zijn we achter de schermen druk bezig geweest om er een geweldige dag van te maken.
 
Allereerst zal er buiten een kraam staan met merchandising. Hier kun je onder andere shirtjes, petjes en sjaals kopen. De sjaal krijg je gelijk mee, echter zullen de petjes en shirtjes besteld moeten worden.
Ook zal er hier voor de jongste jeugd een mogelijkheid zijn om hier een wit EBOH shirt te halen voor slechts €5,-. Hier krijgen ze ook een marker bij waarmee ze de handtekeningen kunnen verzamelen van alle spelers van de selectie!
 
Ook is er uiteraard aan muziek gedacht. Er zal rond 16:15 livemuziek in de kantine plaatsvinden.
Een precies aantal hebben we nog niet, maar het zullen uiteindelijk 5 of 6 zangers zijn die er een feest van zullen maken in de Gerrit de Keizerzaal. Dit zijn allemaal zangers van Dordtse kom af. Wij hebben een programma staan voor tot ver in de avond, dus je zal je zeker niet gaan vervelen!
 
De soos (beneden) zal ook open zijn, maar hier maken we alleen gebruik van de ‘muziekcomputer’, dus alle live acts staan boven!
 
De huldiging zal zijn na de wedstrijd op het veld! Hier zal iemand van de KNVB aanwezig zijn om de jongens een medaille te geven en misschien hebben wij nog wel iets extra’s in petto voor de jongens?.
 
Tot slot hebben wij nog twee hele belangrijke punten:
 
• Roken in de Wim Bakker Soos en Gerrit de Keizer Zaal is niet toegestaan. Doe dit alsjeblieft buiten.
• Tijdens de wedstrijd mag er geen glaswerk mee naar buiten en tevens geen alcohol langs de lijnen.
 
Het laatste punt is ook heel belangrijk in tegendeel tot de regels voor iedereen optioneel. We zijn hard bezig om het budget rond te krijgen voor deze geweldige dag. Uiteraard heeft het bestuur en enkele sponsors een meer dan redelijke bijdrage gedaan, maar we zouden ook graag van de supporters een kleine bijdrage willen vragen. Het idee is begonnen bij ons 4e elftal en inmiddels hebben we al een aardig bedrag opgehaald. Wil jij ook graag een bijdrage leveren, dan kan dit via één van onderstaande betaalverzoeken.
 
Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor EBOH kampioen 3e klasse van € 10,00
 
Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor EBOH kampioen 3e klasse van € 5,00
 
Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Bijdrage kampioensfeest EBOH van € 50,00
 
Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Bijdrage Kampioensfeest EBOH van € 25,00
 
Tevens is er de mogelijkheid om (meer) te sponsoren. Neem hiervoor contact op met Alain Goethals. Dit kan uiteraard telefonisch of aanstaande zaterdag.
 
Tot slot willen we jullie nog het volgende meegeven:
 
GENIET VAN DEZE MOOIE ROOD ZWARTE DAG!