Pupil van de week: Kayman Vos

Ik kan me goed voorstellen dat u bij het lezen van de voornaam van de pupil van deze week denkt; Mooi! Eindelijk een échte kuitenbijter binnen de club! Nou, we kunnen u melden; dat klopt! Maar dan wel in figuurlijke zin natuurlijk. Qua karakter is Kayman net zo pittig als de platbekteckel waar u allemaal aan dacht bij het lezen van haar naam, maar is een stuk minder bijtgraag.

Kayman komt uit een echte keepersfamilie. Haar oudere broer Ryan verdedigt het doel bij ons jongste G-team, en haar jongste broertje Kjeld zorgt dat het doel van de JO9-1 zo weinig mogelijk geraakt wordt. Naar verluid heeft zelfs vader Vos in zijn jonge jaren gekeept. Naar de keepers-activiteiten van moeder Vos is het vooralsnog gissen geblazen.

Maar goed, het gaat natuurlijk om Kayman vandaag. Kayman is naast voetbalster/keepster ook een fanatiek amazone. Eigenlijk hebben we hier dus opnieuw te maken met een alleskunnertje! En dat maakt Kayman een typische EBOH jeugdspeler. Multigetalenteerd dus!

Nu hopen we natuurlijk alleen nog dat dit multi-talent de mannen van het eerste voldoende inspireert om opnieuw een overwinning binnen te slepen. Na het verlies van De Zwerver op Hemelvaartsdag ligt bij drie gewonnen wedstrijden namelijk het kampioenschap voor het grijpen! We wensen daarom het eerste elftal én natuurlijk Kayman een mooie en vooral ook succesvolle wedstrijd toe!

En EBOH is zo prachtig…