Punt EBOH 1 genoeg voor volgende ronde

Punt genoeg voor volgende ronde

EBOH heeft zaterdag in de laatste poulewedstrijd uit bij SV Nieuwdorp aan een punt genoeg om de volgende ronde te bereiken.De aanvang in het Zeeuwse dorp is 14.30 uur.
Na de knappe zege op 1ste klasser Moerse Boys volgde een 1-1 gelijkspel uit bij zondag 2de klasser vv Zundert. In de 1ste helft kwam EBOH rond het half uur op achterstand. In de 2de helft was EBOH sterker en kwam verdiend op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Leroy Verkerk. In de andere poulewedstrijd won Moerse Boys met 5-1 van SV Nieuwdorp.  Ongeacht het resultaat van de burenruzie tussen Moerse Boys en vv Zundert heeft EBOH aan een puntje genoeg. De winnaar van de Zundertse derby gaat ook door. Zundert zelf heeft aan een punt ook genoeg.
Voor het 2de zit het bekertoernooi er zo goed als op. Thuis werd met 0-5 kansloos verloren van hoofdklasser Oranje Wit, dat zo goed als zeker de volgende ronde bereikt, als ze zich niet laten verrassen door VVAC 2. EBOH 2 speelt de laatste poulewedstrijd zaterdag om 12 uur thuis tegen DFC 2.

Groeten uit Chania

Ad