Prestaties jeugdteams 2013/2014

Het seizoen 2014/2015 loopt op zijn eind, maar sommige teams zijn nog volop in de race voor een prijs.

EBOH A1 heeft zich geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Aanstaande zaterdag strijden zij op het terrein van Wieldrecht (vanaf 13:00) samen met Dubbeldam A1 en Hardinxveld A1 voor 1 plaats in de finaleronde. Daarnaast speelt EBOH A1 op woensdag 7 mei op het terrein van SC Emma (aanvang 19:00) voor de DordtCentraal Jeugdbokaal tegen Papendrecht A1, inzet is een plaats in de kwartfinale.
 
EBOH A2 stevent af op de titel in de Reserve 3e Klasse. Zij hebben genoeg aan 1 punt uit hun resterende 2 wedstrijden en spelen achtereenvolgens nog tegen Pelikaan A2 (a.s. woensdag) en Groot Ammers (a.s. zaterdag). EBOH A2 hoopt uiteraard in stijl het kampioenschap binnen te laten, door ook hun laatste 2 wedstrijden te winnen en zo zonder puntverlies de titel te vieren. 
 
EBOH B1 heeft zich net niet geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de 4e Divisie, zij eindigden 5e met 1 punt achterstand op nummer 4 VVGZ B1. De vervangende periodetitel van FC Engelen gaat dus net aan de neus van EBOH B1 voorbij.
 
EBOH C1 heeft zich op de laatste speeldag veilig gespeeld in de Hoofdklasse, door een 3-1 overwinning op Nivo Sparta C1. Er was nog een kans dat C1 nacompetitie moest spelen voor handhaving in de Hoofdklasse, maar dat blijkt niet het geval te zijn.
 
EBOH D1 is als 5e geëindigd in de 1e Klasse, maar is nog wel in de race voor de winst in het Bekertoernooi. Aanstaande zaterdag is Rhelico/Beesd D1 hun tegenstander in de kwartfinale.
 
EBOH D2 is net als EBOH A2 nog in de race voor het kampioenschap. Morgen komt Drechtstreek D4 op bezoek en bij winst heeft EBOH D2 in het slotduel tegen RCD aan een overwinning voldoende om het kampioenschap in de Reserve 5e Klasse binnen te halen. Bij een gelijkspel of verlies, maakt OranjeWit D7 de grootste kans op de titel. Maar EBOH D2 is ook nog actief in het bekertoernooi. Aanstaande zaterdag komt SC Everstein D2 op bezoek, de winnaar van dat duel gaat door naar de Bekerfinale.
 
De competities voor de jongste jeugd (E1 t-m MP2) zijn inmiddels afgerond, helaas zijn daar geen kampioenen of bekerwinnaars te melden. Later deze week zullen hun prestaties worden toegelicht.
 
De Jeugdcommissie is uitermate tevreden met de geleverde prestaties tot op heden, hopelijk worden er de komende weken nog wat titels binnengehaald.

Allemaal nog heel veel succes!