Plus verenigingsactie

Van Plus ’t Lam is al jaren bekend dat zij het verenigingsleven in Dordrecht een warm hart toedragen. Net als voorgaande jaren organiseren ze een speciale spaaractie voor verenigingen in Dordrecht en E.B.O.H. doet dit jaar uiteraard weer mee. En het enige wat je hoeft te doen om de club te steunen is boodschappen.

Het werkt als volgt:
In de periode van 18 januari t/m 5 maart ontvangt elke klant van Plus ’t Lam in Stadspolders en Dubbeldam bij elke € 10,00 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. Als klant scan je de ontvangen voucher(s) bij de actiekast voorin de winkel en op het Touch screen geef je vervolgens aan dat je je sponsorpunt(en) aan EBOH wilt geven. Meedoen is dus heel simpel en het kan onze vereniging veel opleveren.

Aan het eind van de sponsoractie wordt op basis van het aantal sponsorpunten een mooi bedrag verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Wij roepen dan ook al onze leden op er voor te zorgen dat EBOH zoveel mogelijk sponsorpunten spaart. Ook vragen wij iedereen om hun familieleden, buren, kennissen, of collega’s te vragen om ook hun boodschappen bij Plus ’t Lam te doen en voor EBOH te kiezen als zij de vouchers inwisselen.

In de winkels van Plus ’t Lam worden de vergeven sponsorpunten live weergegeven op de aanwezige TV schermen. Zo kan iedereen dus zien hoe zijn/haar club het tot dan toe doet in de sponsoractie.

Dus steun EBOH en DOE MEE. Je hoeft alleen maar boodschappen te doen!

De actie loopt van 18 januari t/m 5 maart bij Plus ‘t Lam in winkelcentrum Stadspolders én op het Damplein in Dubbeldam.

Jumbo:
Mocht je je boodschappen altijd in Sterrenburg halen, ook dan kun je de club steunen. De actie bij de Jumbo aan het Sterrenburgplein loopt altijd door.  Mensen kunnen hun bon inleveren bij de brievenbus die links aan de muur hangt bij EBOH als je binnen komt. EBOH krijgt vervolgens een percentage vergoedt als we deze bonnen weer inleveren bij de Jumbo.