PINKSTERKAMP EBOH 2016 (zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016)

Beste ouders/verzorgers,

Het pinksterkamp bij EBOH krijgt een vervolg! Na het succes van vorig jaar gaat onze jongste jeugd weer een Pinksterweekend vol verassingen tegemoet.

Alle E-, F- en minipupillen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit tweedaagse evenement aan de Schenkeldijk. Op ons eigen sportpark zullen de kinderen zaterdag 14 mei vanaf 10:00 uur welkom worden geheten en op zondagmiddag rond 16:00 uur verwacht de organisatie het weekend af te sluiten.

Geef uw kind(eren) dus zo snel mogelijk op. Op 15 februari 2016 sluit de inschrijving en wordt de balans opgemaakt. De kosten zijn ook dit jaar weer € 15,- per kind. U kunt uw kind opgeven voor het Pinksterkamp bij de trainer of leider van het elftal waar uw kind in speelt.

Van de leiders en trainers verwachten wij op 16 februari een definitieve lijst met deelnemers te ontvangen. Geef daarbij ook aan of je in dit weekend wilt assisteren zodat wij genoeg vrijwilligers hebben om dit Pinksterkamp tot een succes te maken. Geef tenslotte ook nog aan of je wilt blijven slapen als begeleiding zodat de organisatie van het Pinksterkamp vroegtijdig een overzicht heeft van wie, waarvoor beschikbaar is. U krijgt vanuit de organisatie tijdig te horen wat er dat weekend van u verwacht wordt als begeleider.

Wij als organisatie kijken er enorm naar uit om weer zoveel mogelijk jongste jeugdleden te mogen ontvangen!

Het team Pinksterkamp 2016

Voor vragen kunt u terecht bij Evelien Noordermeer:

Telefoon: 06 – 126 39 894

Mail: jeugdafdeling@eboh.nl