Overwinning F3

Eindelijk was het dan zover afgelopen Zaterdag voor de jongens van F3. De eerste competitie overwinning dit seizoen. In de beker hadden we al wel overwinningen behaald maar in de competitie was dit ondanks sommige goede wedstrijden nog niet gelukt.

En als je dan je eerste overwinning behaald moet het ook maar gelijk een ruime zijn tegen een directe concurrent. Nou daar werd gehoor aan gegeven met een  0-9 overwinning tegen Dubbeldam F5.

In de thuiswedstrijd speelde we met 4-4 gelijk nadat we in de extra tijd nog de gelijkmaker moesten slikken. De jongens hebben we daar nog even aan herrinnerd en ze hebben met zijn allen laten zien dat er vandaag niet met ons te sollen viel. Vanaf minuut 1 waren we met zijn allen bij de les en werd er voor elke bal op de juiste manier gestreden.

Dit resulteerde in een fantastische 0-9 overwinning (ruststand 0-4) met doelpunten van Rhody (3X) , Vince (2X), Miguel (2X), Thijs (1X) en Sarva (1X). Belangrijkste is echter dat we deze overwinning echt met het hele team hebben behaald en idereen met een glimlach naar huis ging na een lekker flesje fris (waarvoor dank Clayment van Duuren). De grootste glimlach was echter te zien bij onze keeper Jullian die het hele jaar al super staat te keepen en daarvoor vandaag werd beloond met het schoonhouden van zijn doel.

Jullian, Justin, Djaylano, Hunter, Marcel, Miguel, Vince, Sarva, Thijs, Rhody en begeleiding GEFELICITEERD en op naar de  volgende overwinning.

Verder wil ik ook alle aanhang die wij wekelijks bij ons langs de lijn zien staan bedanken voor hun enthousiasme TOP.