(Oude) Nieuwe keeperstrainers!!

Mogen we even aan u voorstellen? De 2 nieuwe keeperstrainers voor de jeugd van EBOH: Gabi van de Koppel en Michael Stufkens

Hoofd keeperstrainer Gabi is inmiddels 44 jaar en werkzaam bij de politie Dordrecht. Hij heeft de gehele jeugd bij EBOH doorlopen als keeper. Vervolgens heeft hij, na 1 jaar bij ons cluppie in de senioren te hebben gespeeld, de overstap naar Oranje Wit gemaakt om daar vervolgens 11 seizoenen in het eerste te keepen. Na deze lange periode heeft Gabi toen de overstap gemaakt naar v.v. ’s Gravendeel, waar hij uiteindelijk ook nog 3 seizoenen heeft gekeept.

Als keeperstrainer heeft Gabi inmiddels veel ervaring. Zo heeft hij zowel bij Oranje Wit als bij v.v. ’s Gravendeel de selectiekeepers getraind. Momenteel is hij ook actief als keeperstrainer van de senioren selectie bij VVGZ in Zwijndrecht. Daarnaast is Gabi verbonden aan de keepersschool GES en heeft hij verschillende keeperscursussen met goed gevolg afgerond.

Onze tweede keeperstrainer voor het komende seizoen is Michael Stufkens. Michael is 28 jaar en heeft net als Gabi de hele EBOH jeugd doorlopen als keeper. Zijn keeperstrainer was “good old” Jan van de Merwe en daar heeft hij veel van opgestoken. Michael vindt het nu een mooie uitdaging om onder leiding van Gabi zijn kennis van het keepersvak over te brengen op de jeugdkeepers van EBOH.

Vanaf de A-jeugd (inmiddels JO19) heeft Michael de overstap gemaakt naar sc Reeland en daar 6 jaar in de selectie gekeept. Vervolgens heeft hij een nieuwe stap gemaakt en is bij OMC aan de slag gegaan. Hier heeft hij 4 jaar in de selectie gekeept. Het gezicht van Michael zal de trouwe bezoekers van onze club zeker bekend voorkomen. Het afgelopen jaar was Michael namelijk al actief als assistent trainer naast Jan Witman.

De Jeugdcommissie is blij en trots dat we opnieuw 2 oud leden mogen verwelkomen om de groep jeugdtrainers die we al hebben te versterken en de EBOH jeugd nog beter te maken. Wij wensen Gabi en Michael dan ook een prettige samenwerking, veel succes en vooral ook heel veel plezier!