Opnieuw klinkende zege EBOH JG1

Met de inhaalwedstrijd tegen Roosendaal JG1 op het programma, de laatste wedstrijd in 2014, heeft EBOH wederom goede zaken gedaan.

EBOH, dat inmiddels al aardig gewend is aan spelen op een half veld, begon zoals gebruikelijk met Quan op de goal, Youri en Hugo in de verdediging, Joey, Duncan en Tim op het middenveld en Ruben, Ferdinand en Sven voorin.

Wie anders dan Ferdinand opende de score. Door doelpunten van Joey, Ruben en Ferdinand groeide de voorsprong snel. EBOH bleek veel sterker, ook omdat Roosendaal haar sterkste spelers moest missen. Met heel veel wissels probeerde EBOH er nog een evenwichtige wedstrijd van te maken, maar dat mocht niet baten. Roosendaal wist voor rust wel nog twee keer het doel te vinden waarmee de ruststand 2-8 in het voordeel van EBOH was.

De 2e helft begon Joey op de goal, Tim, Hugo Sven en Yoeri in de spits, Quan op het middenveld samen met Duncan en Ferdinand en Ruben in de verdediging.  EBOH liep snel verder uit op de tegenstander door goals van onder andere Hugo (2x), Youri, Sven en Duncan. Naast zijn goede spel viel Ferdinand vandaag ook op door de vele keren dat hij de paal raakte.

Het scheelde maar een haartje of ook Tim had als diepe spits zijn eerste competitietreffer kunnen vieren. Zet ‘m op Tim, volgende keer lukt het!

Ook Roosendaal vond nog twee keer het net en na het laatste fluitsignaal was de einduitslag van 4-14 bereikt.  Velen van de uit Dordrecht meegereisde supporters dachten dat EBOH er 15 of zelfs 16 hadden gescoord, maar uiteindelijk heeft de scheidsrechter altijd gelijk.

Het is alweer de vierde overwinning op rij.  EBOH JG1 kan terugkijken op een prima 1e competitiehelft. Met een tweede plek op de ranglijst wordt het nog een spannende strijd om de bovenste plaatsen.  De eerstvolgende wedstrijd na de winterstop wordt thuis gespeeld op 7 februari 2015. Tot die tijd kunnen de voetbalschoenen de kerstboom in.