Ondersteun EBOH financieel zonder kosten voor jezelf!

Iedereen kan EBOH financieel ondersteunen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Dat is toch een win-win situatie? Hier 4 manieren waarop je de club gratis kan helpen:

1: Als je iets online bestelt denk dan eerst aan EBOH.
Klik op het logo van SponsorKliks op de EBOH-site en klik daar de webwinkel aan die je moet hebben. Bijna alle grote webwinkels doen hieraan mee, bijvoorbeeld Bol.com, Hotels.com en thuisbezorgd.nl, maar ook vliegreizen en vakantiesites. Het aankoopbedrag is voor jou hetzelfde, maar er gaat tussen de 2% en 10% commissie naar EBOH. Zeker bij vliegreizen, vakanties en grote aankopen bij Bol.com  tikt dat lekker aan! Maar EBOH krijgt bijvoorbeeld ook € 1 bij elke bestelling op thuisbezorgd.nl. Als heel de club hieraan meedoet kan dit een leuk bedrag per maand opleveren!

2. Kies voor de Vriendenloterij.
Een lot kost € 13 per maand. Kies bij het doel wat je wil ondersteunen vv EBOH. De helft van het lot gaat naar EBOH en voor de andere helft speel je mee met de loterij. Het is een serieuze loterij met maandelijkse hoofdprijzen van € 100.000 en een totale prijzenpot per jaar van € 36,4 miljoen in 2015! Dus aan de ene kant kun je mooie prijzen winnen en aan de andere kant help je je vereniging. Wat wil je nog meer! Leden die al meespelen voor een ander goed doel, kunnen dit uiteraard laten omzetten naar vv EBOH als ze dat willen.

3. Doe je boodschappen bij de Jumbo in winkelcentrum Sterrenburg?
Bewaar je kassabon en lever deze bij EBOH in! Als je binnenkomt hangt er aan de linkerkant een box, daar kun je de bon indoen. EBOH krijgt een commissie van 0,5% van alle ingeleverde bonnen. Ook hiermee help je EBOH zonder dat het jou iets kost!

4. Buiten bij EBOH staan 3 recycle-containers.
In de 1e  container kunnen oude kleren, in de 2e  elektrische apparaten en in de 3e oud frituurvet. Dus als je oude kleren, elektrische apparaten of frituurvet hebt neem deze mee naar EBOH en doe deze in de betreffende container. Hoe voller de container hoe hoger de vergoeding voor EBOH!