Nieuwe trainers voor EBOH C1 en D1

Het heeft even geduurd, maar het is de Jeugdcommissie gelukt om de trainersstaf voor zowel EBOH C1 als EBOH D1 voor volgend seizoen rond te maken.


Rachid el Mokhtari zal volgend seizoen de functie van trainer C1 gaan vervullen, waarbij hij geassisteerd zal worden door Jeffrey Heijdeman. Rachid is natuurlijk bekend als voormalig jeugdtrainer en trainer van EBOH 2, het team waarmee hij vorig jaar naar de Reserve 1e Klasse wist te promoveren. Afgelopen seizoen was hij actief als Coordinator A/B, een rol die hij ook volgend seizoen zal blijven vervullen. Jeffrey zal ook bij menig EBOH-er bekend zijn. Ook hij is in het verleden actief geweest als jeugdtrainer bij EBOH en afgelopen seizoen was hij vlagger bij EBOH 1.

EBOH D1 zal volgend seizoen getraind gaan worden door Hans van Genderen, hierbij geassisteerd door Clyde de Noten. Hans behoeft eigenlijk geen introductie, maar voor de jongere leden van onze club is hij wellicht niet zo heel bekend (toen Hans zijn legendarische goal tegen Oosterhout scoorde, zaten de huidige D-pupillen immers nog in de luiers). Hans heeft een enorm verleden als voetballer binnen EBOH, uiteindelijk heeft hij zo’n 20 seizoenen in het 1e gespeeld. Hans was afgelopen jaren actief lid van de Jeugdcommissie en gaat aanstaand seizoen dus zijn eerst echte stappen zetten in het trainersvak. Clyde is ook zeker geen onbekende binnen EBOH. Als trainer is hij de afgelopen jaren betrokken geweest bij de teams van zijn zoon, zelf voetbalt hij ook nog steeds bij de veteranen van DFC.

Het moge duidelijk zijn, dat de Jeugdcommissie ontzettend blij is met deze invulling voor C1 en D1. Wij wensen de trainers ontzettend veel succes met hun nieuwe rol binnen de club.