Avondvierdaagse 2014

Van 10 t/m 13 juni 2014 vond de 68e Jeugd Avondvierdaagse van Dordrecht plaats. Vanzelfsprekend was ook  EBOH weer met de jeugd en de dansmariekes  van de partij om de 4x 5km te volbrengen.

Waar EBOH vorig jaar een laag startnummer had, begonnen we dit jaar als nummer 48e. Voor de eerste drie dagen was dat allemaal wel OK, maar wat zou dat betekenen voor vrijdag… de WK wedstrijd Spanje – Nederland… ?

Zoals elk jaar was Joop Smits, voor wie het de 29e avond4daagse was,  onze vaandeldrager, echter ook een aantal kinderen  mochten van hem de EBOH vlag dragen.

De afsluitende avond werd iedereen, zoals gebruikelijk, door vrienden, familie en bekenden getracteerd op snoep en cadeau’s. Ook van EBOH kregen de kinderen zoals altijd een cadeau. Vol beladen kwamen we uiteindelijk iets over half negen voldaan, en blij dat we op tijd waren voor de wedstrijd… (-:, het sportpark weer op, waar de medailles werden uitgereikt.

Het waren  weer gezellige topdagen, met lekker weer, een lekker tempo en een geweldige sfeer (er werd zelfs door sommige jongens met regelmaat een dans (“surfen”…) uitgevoerd)!

Alle deelnemers gefeliciteerd met de prestatie, en de activiteiten-commissie, in het bijzonder Evelien, en alle begeleiders en ouders bedankt voor jullie hulp en inzet. Het was weer een feest!

Bijgaand wat foto’s van de rood zwarte brigade!