Nieuwe trainer A1 en B1

Voor het seizoen ’14-’15 heeft EBOH nieuwe trainers aangesteld voor de B1 en A1.

Voor de A1 is Rene van Kordelaar aangesteld. Rene heeft bij verschillende clubs gewerkt met jeugdelftallen en heeft stage gelopen bij Sparta Rotterdam. Rene is geen onbekende voor EBOH aangezien zijn zoon uitkomt voor de B1 waar Rene altijd aanwezig is om de trainingen en de wedstrijden bij te wonen.

Voor de B1 is Derrick Jap-a-Joe aangesteld. Deze energierijke trainer is onder meer bij Pelikaan, PCP Breda en TVC Breda actief geweest als trainer bij de hoogste jeugdelftallen. De Dordtenaar heeft zelf ook nog gevoetbald voor DMC, Groote Lindt en Dubbeldam.

Mooie bijkomstigheid is dat beide trainers in het verleden al gewerkt hebben met de nieuwe hoofdtrainer van EBOH Ab van Wijk. De verwachting is dan ook dat er nauw samengewerkt gaat worden tussen de trainers om de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal te waarborgen.

Alle spelers die in aanmerking komen voor de B1 en A1 zullen in MEI een uitnodiging krijgen voor een informatie avond waarbij er kennisgemaakt kan worden met de trainers die meteen van de gelegenheid gebruik kunnen maken om hun plannen en werkwijze voor te leggen aan de groep.

20140416_204144

Rachid El Mokhtari met Rene van Kordelaar

20140416_211218

Derrick Jap-a-Joe met Rachid el Mokhtari