NARRETRAPPERSBAL gaat voor VALENTIJN

De besturen van Carnavalsgilde Nar Veure (D.F.C.) en Carnavalsvereniging de Schenkeltrappers (E.B.O.H.) zijn verheugd dat het Narretrappersbal opnieuw gehouden zal worden op de locatie van F.C. Dordrecht. Dit jaar staat de LIEFDE centraal met het thema VALENTIJN!
Op zaterdag 14 februari 2015 zullen de zalen van de Business Club en de Schaapskooi worden verbonden door een tent waardoor één groot leutpaleis ontstaat! Beide carnavalsverenigingen pakken groots uit met de aankleding van de zalen.
Prins Krommediek 22e Gert-Jan van Es en Prins EBO 22e Jeroen van Wijnen zullen deze avond Grootvorst Prins Krabbejanus 32e Theo Rook en zijn gevolg als gasten verwelkomen.

In de tot ‘Club Love’ omgetoverde Business Club zullen de zangtoppers Wim Dalmee en Danny Ebbers, samen met de alom bekende Dordtse kapellen Merweboertjes, The Rolling Tones, Bar Gebeure en The Bloopers, voor een muzikaal en carnavalesk spektakel zorgen. De Valentijnse Feestzaal is tot in de kleine uurtjes het domein van DJ René, een op en top feestbeest!

Toegangskaarten ad € 15,00 per stuk zijn verkrijgbaar op de bekende voorverkoop adressen (Primera Richard de Visser, Primera Crabbehof, VTC Vrije Tijds Centrum en Fitness Centre WFC Difference). Wees er snel bij want vol = vol!

NTB Flyer