MP2 op koers

Zaterdag 3 oktober VV Papendrecht MP2-EBOH MP2, wederom een zeer zonnige dag. Het team bestond uit Teun, Cedric, Samuel en Kjeld. De tegenpartij had 8 spelers, waarvan minimaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 jaar. Eboh begon gelijk heel sterk en met de eerste aanval van Kjeld was het ook 0-1. Cedric wilde vandaag ook scoren, het was hem nog niet gelukt om in een wedstrijd een doelpunt te scoren. Vooraf in de kleedkamer hadden we een afspraak gemaakt, vandaag ga jij minimaal 1 doelpunt scoren. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, hij maakte dan ook het 2e doelpunt . Kjeld scoorde nummer 3, Cedric ging voor nummer 4. Teun liet ook van zich horen en ging het 5e doelpunt scoren. Cedric wilde ook wel nummer 6 scoren, Kjeld nummer 7, Cedric nummer 8 en Teun voor de pauze de 9e goal. Godzijdank scoorde Papendrecht ook nog 2 keer.

Na de pauze hebben we maar weer een interventie toegepast, in overleg met de Eboh spelers mocht de tegenpartij starten met 5 mensen. Dit had niet echt het gewenste resultaat. Number 10 kwam op naam van Samuel, ook zijn eerste doelpunt in de wedstrijd. Hij had gewoon gewacht tot papa, mama en grote broer gearriveerd waren, zodat zij ook deelgenoot waren van dit magische moment. Super. Nummer 3 viel aan de Papendrecht kant. Gezien de uitslag op dat moment en het niet scorende vermogen van de tegenpartij ging gewoon iedereen van Papendrecht in het veld. 8 tegen 4, het nadeel is dat beide clubs de club kleuren rood met zwart hebben, het werd lastig om de goede te onderscheiden. Maar wat maakt het uit, lekker samen spelen. Eboh herstelde zich snel en Teun maakte nog even doelpunt nummer 11 en ook nummer 12. En dat werd ook de eindstand 3-12.

Voor de Eboh jongens een leuke wedstrijd waarbij iedereen doelpunten heeft kunnen scoren, voor Papendrecht was het treurig. Hoewel de ouders aan de kant aangaven dat ze onze flexibiliteit erg op prijs stelde en dat ze nog niet eerder 3 punten hadden gescoord. Op naar de volgende wedstrijd.