Mini-voetbal komt er weer aan!

Begin april is het zover, dan gaan we weer van start met het mini-voetbal. Gedurende 10 weken kunnen kinderen op een ongedwongen wijze kennis maken met het voetbal.

De training van een uur, zal bestaan uit allerlei oefeningen met en zonder bal, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De training wordt gegeven door EBOH trainers. Tevens is dit voor de ouders een leuke manier om kennis te maken met de club!

Kinderen geboren in 2008, 2009 of in de eerste 3 maanden van 2010, zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen kinderen die al eerder hebben meegedaan zich ook weer inschrijven. Dit jaar kan er gekozen worden voor training op woensdag of zaterdag. Woensdag zal de training plaatsvinden tussen 17.00 en 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur. De kosten bedragen Euro 10,00 per kind.

De laatste training zal plaatsvinden op de familiedag, die zal plaatsvinden op 7 juni. Een gezellig evenement voor klein en groot! Voor aanmeldingen en al uw vragen met betrekking tot het mini-voetbal, kunt u een mail sturen naar minis@eboh.nl.

De komende weken zullen wij u via deze site op de hoogte houden van al het nieuws omtrent het mini-voetbal.