Melvin Spruijt Assistent-Trainer 2024-2025

Melvin Spruijt zal Jeffrey Monster volgend seizoen gaan assisteren. Samen met de rest van de staf zullen zij er alles aan doen om EBOH zo ver mogelijk vooruit te helpen.

Geboorteplaats: Dordrecht

Leeftijd: 32 jaar

Spelerscarrière: Fluks – Rijsoord – EBOH – Rijsoord

Trainerscarrière: Rijsoord (assistent-trainer) – VVGZ – Pelikaan (JO19-1) – Brielle, VV (assistent-trainer + Brielle, VV 2)

Hoe vind je het om assistent-trainer van EBOH te worden?

“Ik vind het een hele mooie uitdaging om bij EBOH assistent van het 1e te worden, leuk om deze uitdaging met Jeffrey Monster en uiteraard de andere stafleden aan te pakken, een mooie club, dichtbij huis in de stad waar ik geboren ben en woonachtig ben al mijn gehele leven. Ik hoop met mijn opgedane ervaring door de jaren heen een toevoeging te kunnen zijn voor de vereniging.”

Ken je al spelers of stafleden van EBOH?

“Van het eerste ken ik al wat mensen, Joey Steenbakker heb ik nog getraind in m’n tijd bij vv Rijsoord, daarnaast ken ik Wesley Ebbers, Jan Arie Kouwenhoven, Maikel Steenbakker verder vanuit het Dordtse. Jeffrey Monster ken ik ook al heel lang vanuit toen we beide nog kleine mannen waren uit de tijd van dvv Fluks, toen zijn vader trainer was van het eerste daar. Later kom je elkaar altijd wel tegen in het voetbalwereldje. Zo ken ik Frank Wierks ook al wat jaartjes uit de tijd van Oranje Wit en Rijsoord waar we beiden toen assistent waren en tegen elkaar speelde.”

Wat zijn je verwachtingen bij EBOH?

“Mijn verwachting van de club EBOH is een mooi en warme club, samen met de andere stafleden en de selectie gaan we ons uiterste best doen om weer een stapje verder te zetten qua speelwijze, spelprincipes in combinatie met uiteraard veel plezier en gezelligheid. Waar EBOH zeker om bekend staat.”