Keeperspromotiedag

FRANS HOEK SPORTS KEEPERSPROMOTIE- EN TRAININGSDAGEN – (KNVB)

Met voorronde-wedstrijden om de TITEL: DE BESTE KEEPER VAN NEDERLAND………

WANNEER : 27 oktober 2011

TIJD : van 10.00 uur tot en met 16.00 uur

WAAR : RKDVC Drunen

VOOR WIE : Alle keepers en keepsters vanaf 6 jaar

MEISJES/DAMES OOK VAN HARTE WELKOM!!!

DAGINDELING:

Als eerste programma-onderdeel staat de keepers een instructieprogramma te wachten. In groepen wordt een specifiek onderdeel van het keepen behandeld, in veel gevallen met behulp van een hulpmiddel, zoals de Tsjoek (= een veerkrachtig net). Hiermee kan een keeper als het ware zichzelf trainen. Voor iedere leeftijd is er een aangepast programma.

Na de training en een gezamenlijke lunch volgt eerst weer een specifieke keeperstraining. Daarna beginnen de 1 tegen 1 competities, die leidt tot verkiezing van de beste keeper van de afdeling in een aantal leeftijdscategorieën. De finalisten en nummers 2 van een groep + alle meisjes en dames per district gaan door naar de voorronde/finales voor de eindstrijd van de beste keeper van Nederland. De finale van deze competitie vindt jaarlijks plaats bij een club centraal in Nederland.

Na een spectaculaire en zeer interessante demonstratie met spelers en een keeper veelal uit het professionele voetbal en een aantal amateurkeepers volgt een afsluiting, waar vragen gesteld kunnen worden en de op die dag verdiende prijzen worden uitgereikt.

De dag kent een wisselende inhoud, waarbij veel aspecten van het doel verdedigen aan de orde komen. Keepers en keepsters vanaf zes jaar van verschillende niveaus kunnen tijdens die dagen weer een zetje in de juiste richting krijgen om goed en vooral gericht bezig te blijven.

KOSTEN : € 19,90 per persoon.

Dit is inclusief: voor iedere deelnemer een exclusief voor deze dag ontworpen

T-shirt!!, lunchpakket, drinken en trainingen.

Inschrijven via www.rkdvc.nl/activiteiten