JO19-1 Kampioen op sensationele wijze

EBOH JO19-1 veroverde op sensationele wijze het kampioenschap.Het moest tegen de nummer 2 Heerjansdam minimaal gelijk spelen. Bij verlies lag de titel voor het oprapen voor Heerjansdam. Ze moesten dan nog een inhaalwedstrijd spelen tegen Klundert. Met nog 20 minuten te gaan lag Heerjansdam op koers met een 2-4 voorsprong en leek de titel ver weg voor de Rood Zwarten. Quensley (penalty) en Cayden (mooie vrije trap) waren de schutters voor EBOH.

En toen kwam plotseling een ongekende inhaalrace. Salih tikte een voorzet van de goed doorzettende Quensley in en daarna was het topschutter Ronan van Weelden die de Schenkeldijk in vuur en vlam zette met 2 prachtige doelpunten en was het 5-4. De kers op de taart kwam van invaller Yassine, die alleen op de keeper beheerst binnenschoot. De titel was binnen en zorgde voor een enorme ontlading. Wat een wedstrijd, daar kunnen we lang op teren. Een mooi succes voor trainer Ismail Cekic.

Volgend jaar komt EBOH JO19-1 uit in de Hoofdklasse. Een trotse Marco van Weelden: “Het is een echt vriendenteam met allemaal EBOH jongens, die al vanaf de jongste pupillen bij elkaar voetballen, en die saamhorigheid zie je terug in het veld”