Jeugdtrainer worden bij EBOH?

EBOH, opgericht in 1921, en dit jaar dus 100 jaren jong, is met de groei die wij door mogen maken op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor de trainingen en wedstrijddagen, zowel voor onze selectieteams als voor de niet-selectieteams.


Op dit moment bestaat onze groeiende jeugdafdeling (jongens en meisjes) uit 19 pupillen- en juniorenteams; de trainingstijden zijn voor de groepen t/m JO13 van 18:15-19:15 en van 19:30-20:30 voor de oudere groepen, elke dinsdag en donderdag.


Voor het trainen van selectieteams is het vanzelfsprekend een pré als je een trainersdiploma hebt en/of een sportopleiding volgt / gevolgd hebt en/of op niveau gevoetbald hebt.
Als jij plezier en het beter maken van spelers, bij een gezellige club als EBOH, hoog in je vaandel hebt staan, is dit het moment om met ons contact op te nemen!


Lijkt je dit een leuke uitdaging, of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Gert Fok om het e.e.a. nader te bespreken:

 • Telefoon / what’s app: 06-57433938
 • E-mail: gertfok@gmail.com.
  Overigens bieden wij ook graag de mogelijkheid om stage te lopen bij één van onze ervaren trainers. Ook hiervoor is Gert het eerste aanspreekpunt.
  Voetbalvereniging EBOH
  Sportcomplex Schenkeldijk 6
  3328 LE Dordrecht
  www.eboh.nl
  facebook.com/vveboh