Jan ten Braak overleden….

We kregen het trieste bericht dat Jan ten Braak op 78 jarige leeftijd onverwacht aan de gevolgen van een hartstilstand overleden is.

Op zijn rouwkaart staat een bekende uitspraak van Jan: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Zo kennen we Jan, altijd in voor een geintje met een glaasje bier in zijn hand.

Voor Jan bij EBOH terecht kwam, had hij al een voetballeven achter de rug. In de jaren vijftig speelde hij in het Nederlands amateurelftal namens HRC, tegenwoordig Fc Den Helder. Later speelde de linksbuiten een aantal jaren betaald voetbal bij het Schiedamse Hermes-DVS.

Nadat Jan gestopt was als semi-prof,speelde hij nog tot zijn 40e bij ODS, waarna erbij EBOH werd afgebouwd in een gezelligheidsteam met tal van coryfeeën . Jan was altijd nadrukkelijk aanwezig en deed ook het nodige vrijwilligerswerk, waarvoor hij benoemd werd tot lid van verdienste.
Jan zal binnen de club erg gemist worden.

Wij wensen zijn vrouw Jenny, kinderen Karin en Marco, schoonzoon Olav en schoondochter Corina en kleinkinderen Wesley en Melvin veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur EBOH

 

Jan ten Braak
1936 – 2015

Een dag niet gelachen
is een dag niet geleefd.

jtb ddt

Naamloos