Invallers slepen drie punter binnen

Na een geslaagd trainingskamp en enkele oefenwedstrijden ging het afgelopen zaterdag eindelijk weer echt ergens om. EBOH mocht proberen in de eerste competitiewedstrijd van 2012 de eerste punten van het kalenderjaar binnen te halen. MVV58 was net als bij de eerste wedstrijd van het seizoen de tegenstander.

Al voor de wedstrijd was er een tegenvaller te verwerken. EBOH-spits Remy Holser mocht niet worden opgesteld, omdat zijn spelerspas niet aanwezig was. Er moest wat geschoven worden in de opstelling.

In een wedstrijd waarbij EBOH het betere voetbal had en MVV’58 daar een hoop werklust tegenoverzette was het Ronald Plaisier die de score opende vanuit een vrije trap. Nog voor rust was het uiteindelijk 1-1.

Bij EBOH werden goede momenten door fouten afgewisseld. Uiteindelijk waren het de invallers bij de thuisploeg die de wedstrijd nieuw elan gaven. Invaller Randy Camfferman oogde nog fit, na al 90 minuten bij het tweede te hebben gespeeld. Uiteindelijk waren het de invallers Sebastian Bekkers en Marc Pirone die voor de winnende treffer zorgde. Na prachtig voorbereidend werd van Sebastian Bekkers, mocht Marc Pirone – die was ingevallen als pinchhitter – de bal in de korte hoek binnentikken. 2-1.