EBOH 2 te sterk voor Dubbeldam 2

Afgelopen zaterdag werd de burenruzie tussen EBOH 2 en Dubbeldam 2 afgewerkt op het terrein van de roodzwarten. Altijd een beladen wedstrijd, maar voor EBOH vooral ook belangrijk om in het spoor van de lijstaanvoerder te blijven en te knokken voor die laatste strohalm voor het kampioenschap.

EBOH 2 – Dubbeldam 2 : 6 – 0
Doelpuntenmakers: Randy Camfferman, Ali Er, Yavuz Güler (4x)

Al vanaf de aftrap bleek de thuisploeg gebrand op een overwinning. Een verzwakt Dubbeldam had daar geen antwoord op en moest toezien hoe EBOH in het eerste half uur oppermachtig was. De tegenstander was niet bij machtte druk te zetten of er uit te komen. En dat leidde tot een snelle opening van de score. Hurvuijne “Broertje” Walle was zijn tegenstander keer op keer de baas en in de 9e minuut leidde dat na een goede voorzet en afronden werk van Randy Camfferman tot de 1-0.

Niet veel later was het Ali Er die vanaf randje zestien met het verkeerde been afrondde. Vervolgens begon topscorer Yavuz Güler te doen waar hij goed in is: scoren! Met een vrije trap en twee intikkers voor rust werd de stand na een half uur al bepaald op 5-0 in het voordeel van de roodzwarten. Bij deze stand werd er toch gas teruggenomen.

In de tweede helft stond de uitploeg toch beter en gaf minder ruimte weg. EBOH zette in het eerste kwartier na rust nog wel aan wat tot de 6-0 leidde. Maar daarna ging het gas er weer af en werden beide ploegen niet echt heel gevaarlijk meer. Zo deed EBOH wat het moest doen, winnen! Daarnaast liet de ploeg weer zien ontzetten goed te kunnen voetballen.