Internationale jeugdwedstrijden

Het is bijna weer zover. De maand maart 2013 is weer een internationale maand. Onze E.B.O.H. jeugd wordt weer in de gelegenheid gesteld om zich te meten met onze Engelse vrienden van de voetbalclubs WBTFC en Stotfold FC.

Wootton Bassett Town FC:
In 2003 speelde E.B.O.H. zijn eerste wedstrijden tegen WBTFC. Met uitzondering van 2004 en 2010, speelden we ieder jaar deze traditionele wedstrijden. Ieder jaar komt WBTFC met 3 teams voor 5 dagen naar Nederland. WBTFC komt dan op zaterdag aan. Vervolgens spelen zij op zondag tegen EBOH, op maandag tegen FC ’s-Gravenlande en op dinsdag tegen SC Emma.
WBTFC zal in deze dagen ook een aantal bezoeken brengen aan Ere divisie clubs en Jupiler League. Zoals gebruikelijk nemen zij ieder jaar hun intrek in het Dordtse Stayokay Hostel.

Dit jaar komt WBTFC met 1 team under 12 en 2 teams under 13. De teams van E.B.O.H. zullen samengesteld worden in samenspraak met de trainers en jeugdcoördinator.
De wedstrijden zullen gespeeld worden op zondag 24 maart 2013, aanvang 10.00 uur en zullen onder leiding staan van: Delano Piket, Ed van Driel Vis en Chris Kirkland.

De tussenstand is 12x winst E.B.O.H, 11x winst WBTFC en 1x gelijk.

Stotfold F C:
Vorig jaar is E.B.O.H. op bezoek geweest in Engeland bij Stotfold FC. Na een waanzinnig gaaf, sportief, vriendschappelijk weekend en waar we ook nog alle prijzen hebben meegenomen, is het nu de beurt aan E.B.O.H. om gastheer te zijn. Dit weekend start op vrijdag 29 maart 2013 en eindigt op maandag 01 april 2013.

Dit jaar is het 39ste keer dat deze twee clubs elkaar treffen. In deze jaren zijn heel veel vriendschappen ontstaan. Sterker nog er is ieder jaar nog regelmatig contact tussen deze twee clubs, maar ook tussen de mensen die met elkaar gespeeld hebben en/of bij elkaar in huis geweest zijn.

De traditionele wedstrijden zullen gespeeld worden op zondag 31 maart (1ste paasdag ).
E.B.O.H. C – Stotfold C (scheidsrechter Ed van Drielvis, assistenten Danny Wessels en Simon Wessels)
E.B.O.H. Adults – Stotfold adults (scheidsrechter Frans van Dyck)
E.B.O.H. B – Stotfold B (scheidsrechter Delano Piket, assistenten Jan vd Merwe en Nico Loopik)

OPROEP:
Ben je vorig jaar mee geweest naar Engeland, meld je dan aan als gastgezin. Op deze manier kun je het gastgezin uit Engeland bedanken. Want zij hebben namelijk ook u of uw kind een waardevol weekend bezorgd. In een eerste brief is er al een oproep gedaan. Op dit moment hebben al 25 mensen gereageerd die als gastgezin willen meedoen. Maar dat betekent dat we nog 30 Engelse vrienden, voornamelijk kinderen, nog moeten huisvesten.
Voetbal je in de C of B jeugd of ben je vorig jaar mee geweest, meld je aan om als gastgezin mee te willen werken aan een onvergetelijk weekend. Je kunt bellen of mailen met Ed Piket, 06-53715491, vv.eboh@upcmail.nl.

Namens de Stotfold commissie alvast bedankt,
Ed Piket, Michel Loopik en Ferdi Schmidt