Internationale jeugdwedstrijden

Het is bijna weer zover. Deze maand is weer een internationale maand. Onze EBOH jeugd wordt weer in de gelegenheid gesteld om zich te meten met onze Engelse vrienden van de voetbalclubs WBTFC en Stotfold FC.

Wootton Bassett Town FC:
In 2003 speelde EBOH zijn eerste wedstrijden tegen WBTFC. Met uitzondering van 2004 en 2010, speelden we ieder jaar deze traditionele wedstrijden. Ieder jaar komt WBTFC met 3 teams voor 5 dagen naar Nederland. WBTFC komt dan op zaterdag aan. Vervolgens spelen zij op zondag tegen EBOH, op maandag tegen FC ’s-Gravenlande en op dinsdag tegen SC Emma.
WBTFC zal in deze dagen ook een aantal bezoeken brengen aan Ere divisie clubs en Jupiler League. Zoals gebruikelijk nemen zij ieder jaar hun intrek in het Dordtse Stayokay Hostel.

Dit jaar komt WBTFC met 1 team under 12 en 2 teams under 13. De teams van EBOH zullen samengesteld worden in samenspraak met de trainers en jeugdcoördinator.
De wedstrijden zullen gespeeld worden op zondag 24 maart 2013, aanvang 10.00 uur en zullen onder leiding staan van: Delano Piket, Ed van Drielvis en Chris Kirkland.

De tussenstand is 12x winst EBOH, 11x winst WBTFC en 1x gelijk.
Stotfold F C:
Vorig jaar is EBOH op bezoek geweest in Engeland bij Stotfold FC. Na een waanzinnig gaaf, sportief, vriendschappelijk weekend en waar we ook nog alle prijzen hebben meegenomen, is het nu de beurt aan EBOH om gastheer te zijn. Dit weekend start op vrijdag 29 maart 2013 en eindigt op maandag 01 april 2013.

Dit jaar is het 39ste keer dat deze twee clubs elkaar treffen. In deze jaren zijn heel veel vriendschappen ontstaan. Sterker nog er is ieder jaar nog regelmatig contact tussen deze twee clubs, maar ook tussen de mensen die met elkaar gespeeld hebben en/of bij elkaar in huis geweest zijn.

De traditionele wedstrijden zullen gespeeld worden op zondag 31 maart (1ste paasdag ).
EBOH C – Stotfold C (scheidsrechter Ed van Drielvis, assistenten Danny Wessels en Simon Wessels).
EBOH Adults – Stotfold adults (scheidsrechter Frans van Dyck).
EBOH B – Stotfold B (scheidsrechter Delano Piket, assistenten Jan v.d. Merwe en Danny Wessels).

Heb je vragen, dan kun je bellen of mailen met Ed Piket, 06-53715491, vv.eboh@upcmail.nl

Namens de Stotfold commissie,
Ed Piket, Michel Loopik en Ferdi Schmidt