Hoofdveld EBOH vernieuwd

EBOH krijgt met ingang van het nieuwe seizoen een fraai opgeknapt hoofdveld, hetgeen gerealiseerd is in plezierige samenwerking met de Gemeente.


De grasmat is opnieuw ingezaaid en geëgaliseerd en verder is het veld voorzien van een compleet nieuwe afrastering. Ook zijn er nieuwe doelen op het veld geplaatst. Alle reclameborden zijn weggehaald en worden straks vervangen of hergebruikt door betalende sponsors. Er is nog ruimte voor nieuwe borden, dus als u belangstelling heeft, meldt u aan bij de Sponsorcommissie. Al met al ziet het er straks weer fraai uit en kunnen de doelpuntjes vallen, aan de goede kant natuurlijk.

Ook het Henk Smitsplein bij de kleedkameruitgang krijgt een nieuw uiterlijk. De gammele bovenverdieping van de portocabines is gesloopt en wordt afgevoerd. Wat overblijft wordt gerenoveerd en het plein wordt opnieuw bestraat. Ook de bestrating rondom het clubgebouw wordt vernieuwd.

De eerste wedstrijden zullen al in augustus op het hoofdveld gespeeld worden, maar de feestelijke opening zal plaats vinden tijdens de 1ste thuiswedstrijd van het seizoen.

Dit zal zijn op zaterdag 13 september. De tegenstander is dan YVV de Zwervers uit Rotterdam Ysselmonde. Traditiegetrouw zijn dan de leden van de club van 100 eregast.