Het was weer een heerlijk ouderwets Feessie,

Aldus voorzitter Hans Schoon die samen met ruim 200 andere vrienden en vriendinnen van EBOH genoot van de 94ste verjaardag van EBOH op het traditionele Reünistenfeest. Al decennia lang is de laatste vrijdag in november het decor voor het vieren van de verjaardag van EBOH met Roodzwarte harten uit binnen- en buitenland.

Vanaf 19.00 uur stromen de Reünisten binnen in en worden ze verwelkomd door de Reünisten commissie, die ook al weer jaren gevormd wordt door Fred van Wingerden, Marius van Pelt, Ton Hierck, Henri Janssen, Ad en Lex Holster. Het feest begon in de Wim Bakker Soos met dit keer Frits Roskam als vervanger voor Gerrit Jansen, die andere verplichtingen had.

De Stamtafel was weer bezet door ondermeer Hans en Ger Holster, Cor en Ans van der Gijp, Annie Holster, Rinie Huijbens, Corrie Smits, Jopie Kroon, Annie Saaman, en Gerard en Anneke Holster. Ook Aad Corbeau was speciaal voor deze avond met de hopper uit verpleeghuis Crabbehoff gekomen. In de stijl van New Orleans ontvingen alle gasten een glaasje Prosecco en een bloemenkrans.
En natuurlijk opende de voorzitter de avond met een pluim aan alle aanwezigen voor het feit dat zij onderdeel uitmaken van de historie van EBOH en de club gemaakt hebben tot wat hij nu is.
Naar buiten kijkend kon hij trots laten zien hoe mooi het hoofdveld is geworden met het kunstgras en de fraaie verlichting. En als dan onder leiding van tenor Gerard Holster het verjaardagslied wordt gezongen, kan het feest los barsten. En dankzij de weer voortreffelijke Dordtse zanger/entertainer  Wim Dalmee, werd het een ouderwets gezellig feessie.

Ook Leo Schellinger met “If you ever” is zo langzamerhand een traditie op het feest. En het mooiste natuurlijk is om de “ouwe knarren” van vroeger weer te ontmoeten. Leuk om Annelies en Piet van Putten weer eens te zien, Rob Leermakers, Aad Blokland, André Kosten, Clayment van Duren, Dirk Bijl, John en Leo de Wit, Hans van de Water, en vele anderen. En heerlijk om te zien dat het lekker los gaat op de dansvloer dankzij Wim Dalmee, wat een rasartiest. Niet voor niks heeft de organisatie hem ook al voor volgend jaar vastgelegd, wanneer een lustrum op het programma staat.

EBOH bestaat dan 95 jaar en de commissie heeft al laten weten dat dan flink uitgepakt gaat worden en diverse gerenommeerde EBOH teams bij elkaar worden gebracht op deze avond. Noteer hem al vast maar in uw nieuwe 2016 agenda:
vrijdag 25 november 2016. EBOH 95 jaar !
En oh ja, je zou het haast vergeten, maar de aankleding en bediening was perfect deze avond.
Compliment voor Marius en zijn gevolg!