GEZOCHT: Wedstrijd-secretaris

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris.

Het wedstrijdsecretariaat is momenteel nog gewoon bemand, maar Paul Reijnders (senioren) en Axel van den Heuvel (Jeugd) hebben beide aangegeven dat ze hun taak het liefst per direct willen overdragen aan iemand anders. Een mooi moment ook, om beide functies/rollen weer te gaan combineren en daarom zijn we dus op zoek naar een nieuwe Wedstrijdsecretaris (m/v).

Inhoudelijk komt het er op neer, dat de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk is voor alle wijzigingen die moeten worden gedaan in het wedstrijdprogramma. Dit kan op verzoek van EBOH zelf zijn, maar ook op verzoek van de tegenstander of zelfs op verzoek van de KNVB zelf. Bij dergelijke verzoeken zal het betrokken EBOH-team of het betrokken team van de tegenstander moeten worden benaderd, om een nieuwe datum of een nieuw tijdstip te plannen. Eventuele wijzigingen in het programma moeten vervolgens worden doorgegeven aan de KNVB. De wedstrijdsecretaris is ook verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen in het wedstrijdprogramma aan de betrokken teams.

Qua tijdsbesteding zal deze taak neerkomen op zo’n 2 a 3 uur per week, afhankelijk van de periode in het seizoen. Alles kan vanuit huis worden gedaan. De wedstrijdsecretaris zal zelf zaken moeten oppakken als dit nodig is, verzoeken komen vanzelf telefonisch of per mail binnen.

Altijd al iets willen doen voor de club, maar geen zin om op vaste tijden bij EBOH te verschijnen? En ben je ook nog handig met mail en internet en ben je in staat om zelfstandig zaken op te pakken? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Mocht je interesse hebben, laat het ons even weten via jeugdafdeling@eboh.nl.