Gelijkspel voor EBOH 2 in Zeeland

Na de nederlaag tegen koploper Pelikaan moest EBOH 2 deze week afreizen naar Zeeland om tegen de nummer 2 van de competitie goed voor de dag te komen.

EBOH begon goed tegen Serooskerke en ging dan ook terecht met een 0-1 stand de rust in. In de tweede helft kon EBOH de score uitbouwen maar deed dat niet. Serooskerke profiteerde optimaal door in de 60ste minuut uit de eerste de beste kans de gelijkmaker aan te tekenen. EBOH was van slag en nu was het Serooskerke die dotten van kansen onbenut liet om op voorsprong te komen. De grootste kans was echter voor EBOH. Vijf minuten voor tijd was het Tim Stok die één op één met de keeper er voor koos om de bal vanaf 25 meter over de keeper heen te lobben. Het resultaat was een rolletje in de handen van de keeper. EBOH knokte en speelde vol op de aanval. Het was echter niet genoeg om de drie punten mee te nemen richting Dordrecht. Een 1-1 stand was het resultaat van deze mooie enerverende wedstrijd.

Trainer Rachid el Mokhtari was helder in zijn commentaar: “Ik vond ons op een aantal momenten na in de eerste helft heer en meester. We komen verdiend op een 0-1 voorsprong terwijl we daarvoor met Zakaria Amraoui al dikke kansen gemist hadden. In de tweede helft gaat Serooskerke oppurtinistisch spelen en scoort de 1-1. Daarna verloren wij het hoofd en gingen mee in het kick and rush voetbal terwijl dat ons helemaal niet ligt. Jammer dat Tim de 1-2 niet maakt. Normaal mist hij zelden een kans maar het zat er vandaag gewoon niet in. De inzet was er…nu het beetje geluk nog. We zitten in een mindere fase maar we werken er heel hard aan om dat om te buigen. Volgende week weer een topper. We kunnen weer aan de bak.Voor de avond stond er een mooi team-uitje op het programma. Prima geregeld door Jordi van Dyck en Bas van Oosterhout. Namens het tweede alvast bedankt voor een geweldige avond.”