Familiedag 2024

Op 22 juni vieren we wederom onze jaarlijks terugkerende Familiedag voor alle EBOHers en hun familie. Vorig jaar was een enorm succes en ook dit jaar kijken we er weer naar uit om samen met jong en oud een prachtig seizoen voor velen af te sluiten met een fantastische dag.
Om 10.00 uur trappen we deze dag af met onze jongste jeugd (t/m 12 jaar). Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom! Zij zullen in teams samen meerdere spellen spelen, genieten van een frietje, een ijsje en uiteraard een mooie prijs voor iedereen. We verwachten dat alle kinderen rond 13.00 klaar zijn.
Om 14.00 zullen we starten met het Senioren Mixtoernooi.
Om 17.00 starten we het avond programma met een heerlijke BBQ voor iedereen! Zanger Danny Ebbers en DJ Milan zullen samen het muzikale programma verzorgen tot een uur of 21.00.
Aanmelden voor alle activiteiten is verplicht en kan enkel via feestcommissie.eboh@gmail.com of per whatsapp op 0629620836 (Mieke Korzilius).
Kosten voor de BBQ:
Volwassenen: 10 euro p.p.
Kinderen 10 – 18 jaar: 5 euro p.p.
Kinderen tot 10 jaar gratis
Betaling kan worden voldaan via een tikkie op bovenstaand telefoonnummer of via cash betaling bij Cheryl Holster, Bianca Hommerin of Eefje Korzilius.
I.v.m. de planning willen we graag alle aanmeldingen voor zondag 9 juni ontvangen. De aanmelding voor de bbq is geldig na betaling.

Tot 22 juni!
Feestcommissie EBOH